MAYIS 2023 ATAMALARINDA OKULUMUZU TERCİH EDECEK ÖĞRETMENLER İÇİN BİLGİLENDİRME

Mayıs 2023 sözleşmeli öğretmen atamalarında okulumuzu tercih edecek öğretmenlerin merak edeceği hususlar aşağıda maddeler halinde sıralanmıştır. Aşağıda yazılanları okumanızı ve tercihlerinizi ona göre yapmanızı rica ediyoruz. Ayrıca sitemizde yer alan telefon numarasını arayarak bilgi alabilirsiniz.

30.04.2023 871

1- Okulumuz Süphandere İlkokulu ve Süphandere Ortaokulu adıyla iki farklı kurum olarak tek binada hizmet vermektedir.

2- Mayıs 2023 sözleşmeli öğretmen atamalarında okulumuza; Sınıf, İlkokul İngilizce, Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Beden Eğitimi branşlarında 1'er kontenjan verilmiştir. Aynı şartlarda 6 öğretmen okulumuzda göreve başlayacaktır. Beraber hareket edilmesi halinde bazı sorunlar için çözüm bulunabilir.

3- Okulumuzda her sınıf seviyesinde 1'er şube bulunmaktadır. Sınıflarımızın öğrenci sayısı ortalama 16'dır.

4- Okulumuza dört köyden taşıma ile öğrenci gelmektedir. Öğrencilerimizin %92'si taşımalıdır.

5- İki adet lojmanımız bulunmaktadır ve ikisi de kullanılmaktadır.(Boş lojman bulunmamaktadır) 

6- Okulumuzun bulunduğu köyde ev kiralama imkanı çok düşüktür. Zaman zaman öğretmenler tarafından kiralanan evler bulunmaktadır. Ancak bu evler beklentileri karşılamayabilir.

7- Okulumuz ilçe merkezine 19 km uzaklıkta bulunmaktadır. Öğretmenlerimizin ilçe merkezinden günlük gidiş geliş yapabilecekleri servisimiz bulunmaktadır. Sabah 07.20'de Feke'den hareket etmektedir. Saat 15.40'ta köyden Feke'ye dönüş yapmaktadır. Feke'nin günlük gidiş geliş yapmaya en uygun okulu bizim okulumuzdur.

8- Köyde bir adet bakkal bulunmaktadır. Bunun dışında ticari işletme bulunmamaktadır. İhtiyaçlar genellikle ilçe merkezinden karşılanmaktadır. Günlük ekmek ihtiyacı toplu taşıma araçları ile karşılanabilmektedir. 

9- Okulumuz soba ile ısınmaktadır. Kış aylarında kar yağmaktadır. Yollar kısa süreli kapanabilmektedir. Yolların kapalı olduğu günlerde kar tatili olmaktadır. Zaman zaman elektrik kesintileri yaşanmaktadır.